نسف قرشی ازبکستان مشتری کوجو تاریخ دقیق شروع لیگ برتر فوتسال مشخص شد مرتضی شریفی بازی با آلمان و هلند را از دست داد بارسا بالاخره پس از ۵ سال معوقات مسی را پرداخت کرد! خبر خوش برای ژابی | به زودی ام‌باپه به شرایط بازی می‌رسد پیغام باشگاه استقلال به ماشاریپوف تعداد شهدای تکواندو در حمله اسرائیل علیه ایران به ۹ نفر رسید پایان کار ژائو فلیکس در میلان حسینی با استقلال دوساله می‌بندد تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین
سرخط خبرها

لیست بلند بالای برکناری منصویان عزیزی خادم| سراجی هم به پایان خط رسید

  • کد خبر: ۹۹۶۷۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۱
لیست بلند بالای برکناری منصویان عزیزی خادم| سراجی هم به پایان خط رسید
به دنبال برکنار مهرداد سراجی از باشگاه سایپا، طبق قوانین این شخص از هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نیز برکنار خواهد شد. به احتمال زیاد مجمع فدراسیون فوتبال فردی جدید را به جای سراجی معرفی خواهد کرد.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، به دنبال برکنار مهرداد سراجی از باشگاه سایپا موقعیت این شخص در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نیز به مخاطره افتاد. طبق قوانین سراجی باید مدیریت یک باشگاه را به عهده داشته باشد تا بتواند در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال فعالیت کند که با عزل او و انتخاب فردی به نام ابوالفضل فراهانی به نظر می‌رسد دیگر راهی برای بازگشت سراجی به فدراسیون فوتبال باقی نمانده است. قرار است در روز‌های آتی فرد جدیدی در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مشغول به فعالیت شود.  

این اتفاقات درحالی رخ داده که از گوشه و کنار شنیده می‌شود تغییرات بزرگی در فدراسیون فوتبال به وجود خواهد آمد. طبق آخرین اخبار نام افرادی که در دوران عزیزی خادم مسئولیت‌های گوناگون را در فدراسیون فوتبال به عهده داشتند عزل و به جای آن‌ها افراد دیگر بر مسند خواهند نشست.  

مهم‌ترین تغییرات در حوزه رسانه‌ای فدراسیون فوتبال انجام خواهد شد. مضاف بر آن مشاوران عزیزی خادم نیز برکنار می‌شوند.

گفته می‌شود نام ۲۰ نفر از منصوبان عزیزی خادم برای خروج از فدراسیون فوتبال در اختیار هیات رئیسه قرار گرفته است و میرشاد ماجدی به عنوان سرپرست موقت باید آن را به انجام برساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->